Rusia a retras filmul `Moartea lui Stalin` cu două zile îninte de premieră

Difuzarea coproducţiei franco-britanice a fost asemuită cu un `război ideologic` de un reprezentant al Ministerului Culturii de la Moscova.

Ministrul de finanțe, anunț despre Declarația 600

Ministerul de Finanţe intenţionează să amâne termenul de depunere a declaraţiei fiscale 600.

Legea învăţământului din Ucraina, pe agenda sesiunii APCE

Concluzia a fost că se aşteaptă ca această ţară să revină asupra modificării legii învăţământului şi să respecte normele internaţionale în vigoare.

OSCE avertizează asupra riscului escaladării conflictului din Ucraina

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa a avertizat asupra riscului escaladării conflictului armat în estul Ucrainei.

Titus Corlăţean elected as PACE Vice-President

SDP Senator Titus Corlăţean has been elected Vice-President of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe for the year 2018.

Un plutonier şi-a înjunghiat mortal iubita

Plutonierul Florin Oprea şi-a omorât iubita marţi într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa, după care s-a predat Poliţiei. El era angajat în Armată din 2009.

Romania's foreign policy in 2018 `remains on the same coordinates`

Romania can be the eastern pillar of the European Union, Romanian President Klaus Iohannis considers, and strongly advocates for the strengthening of the transatlantic [...]

Ziua Unirii Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române va fi celebrată mâine, în toată România, dar şi în străinătate.

Probă de Drum – Opel Grandland X

Grandland X este dezvoltat pe platformă nouă EMP2 a partenerului PSA Peugeot-Citroen, pe care se asamblează şi SUV-ul francezilor 3008.

Erdogan a discutat cu Macron şi Putin despre operaţiunea militară în Siria

Potrivit Reuters şi AFP, preşedintele Recep Tayyip Erdogan a discutat cu preşedinţii Emmanuel Macron şi Vladimir Putin despre operaţiunea militară desfăşurată de Turcia [...]

Mani Gyenes este acasă după Dakar 2018

Emanuel Gyenes, pilotul Autonet Motorcycle Team, s-a întors în ţară după ce a participat la cea de a 40-a ediţie a Raliului Dakar.

Forumul Economic Mondial de la Davos, în pericol din cauza ninsorilor abundente din acest an

Unii dintre cei mai puternici şi influenţi oameni de pe planetă vin, începând de astăzi, în staţiunea elveţiană Davos, pentru Forumul Economic Mondial.

Un sucevean și-a lăsat prietenul fără suflare, după ce a îndraznit s-o sărute pe fata pe care o plăcea

Un sucevean își așteaptă sentinșa, după ce la sfârșitul anului trecut și-a ucis în bătaie un prieten, după ce acesta a sărutat-o pe aceeași fată la care râvnea și [...]

Simona Halep, anunț îngrijorător din cauza accidentării: `Nu știu dacă pot juca`

Simona Halep, numărul 1 mondial, nu exclude posibilitatea unei pauze mai mari după terminarea Australian Open. Sportiva a anuntat că participarea la Sankt Petersburg este sub [...]

Ionuţ Mişa, după o întâlnire cu Dragnea: Nu văd nicio problemă. Consider că mi-am făcut datoria

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a declarat marţi, după o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că poziţia sa nu este ameninţată şi consideră că şi-a [...]

A treia zi consecutivă în care leul atinge un minim istoric în raport cu euro. Cursul BNR

Banca Națională a României anunțat, marți, un curs de 4,6679 lei/euro, marcând a treia zi în care moneda națională atinge un minim istoric în raport cu euro.

loading...