Cum au salvat preoții portretele Regelui Mihai din biserici, în perioada comunistă

Cu un destin tragic, izgonit de regimul comunist din propria țară, pe care a iubit-o atât de mult, Regele Mihai nu şi-a pierdut niciodată credinţa.

Petre Daea trădează oaia. De Crăciun, ministrul mănâncă porc

Ministrul Agriculturii duce campania `Alege oaia` și în restaurante. Ca să ne convingă să mâncăm miel sau berbecuț, chefii au pregătit carnea după rețete speciale.

Localitatea sufocată de gunoi, care visează de 10 ani să devină stațiune de interes național

Platoul Padina-Peștera din Munţii Bucegi ar putea deveni staţiune turistică de interes naţional, conform unui proiect lansat în dezbatere publică de Ministerul Turismului.

Proteste la Parlament, după ce s-a votat noul statut al magistraţilor

Câteva sute de persoane s-au adunat luni seară, după ora 18:00, la Palatul Parlamentului pentru a protesta împotriva modificării legilor justiţiei

Un traficant de droguri din grupul interlopului Huțuleac a amenințat cu moartea un polițist

Un bărbat de 22 de ani din Rădăuţi, aflat sub control judiciar, care face parte din grupul lui `Duțu` Huțuleac, interlopul care l-a tăiat cu sabia în cap pe poliţistul [...]


Saudiții vor putea merge la cinema, pentru prima dată după 35 de ani

Cetățenii din Arabia Saudită vor putea merge la cinema, pentru prima oară după 35 de ani. Această măsură face parte dintr-un plan de reforme, prin care prințul moștenitor [...]

Deputaţii au votat modificarea Legii privind judecătorii și procurorii

Vot final la proiectul de modificare a Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor; 179 voturi pentru, 90 împotrivă.

Vladimir Putin a ordonat începerea retragerii forțelor ruse din Siria

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a efectuat astăzi o vizită neanunțată la baza aeriană rusă de la Hmeimim a ordonat începerea retragerii forțelor ruse din Siria.

Președintele rus Vladimir Putin în vizită la Cairo și Ankara

Președintele rus Vladimir Putin efectuează vizite la Cairo și Ankara pentru convorbiri cu omologii săi din Egipt și Turcia.

Naţionaliştii corsicani triumf în alegerile teritoriale

Naţionaliştii corsicani Gilles Simeoni şi Jean-Guy Talamoni au obţinut duminică victoria în alegerile teritoriale şi îndeamnă Guvernul francez la negocieri.

Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, depus la Biserica Greacă din Lausanne

Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a fost depus astăzi la Biserica Ortodoxă Greacă din Lausanne, unde au avut loc ceremonii religioase.

Protest în faţa Palatului Parlamentului

Protestele au loc după ce, în această după-amiază, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat modificări controversate aduse statutului magistraţilor.

5 autoturisme dispărute, de peste 700.000 lei, descoperite de polițiștii români

Cinci autoturisme - trei marca Mercedes, un Dogde şi un Volkswagen Touareg - în valoare totală de aproximativ 707.000 lei, care figurau ca fiind furate sau erau căutate de [...]

Incendiul din California produce ravagii. Timp de 10 zile nu va mai ploua în zona afectată

Un incendiu masiv care a mistuit săptămâna trecută aproape 800 de clădiri din California şi a ars duminică alţi 56.000 de acri (22.600 de hectare) de teren se îndreaptă [...]

Un tramvai a deraiat după ce a fost izbit de un autoturism, în Iași. VIDEO

Un accident rutier produs luni dimineața a paralizat traficul într-o zonă intens circulată din Iași.

loading...