Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 17:00  |  Niciun comentariu  |  11 Vizualizări

Istoricul Neagu Djuvara, în 2014, într-un interviu pentru Gândul: CINE NU VOTEAZĂ ESTE LAŞ. De ce a devenit tineretul atât de scârbit de ţară?! Românii ar trebui să meargă în această toamnă la vot, pentru că `e un fel de laşitate să nu participi la vot, la viaţa politică a ţării`, era mesajul istoricului Neagu Djuvara, prezent la Interviurile Gândul, înainte de alegerile din 2014. Cu o zi înainte, Dorli Blaga, fiica filosofului Lucian Blaga, avertiza, într-un interviu pentru Gândul, că va urma o perioadă `urâtă` pentru România, dar că cetăţenii trebuie să ştie că le-a rămas un singur lucru care-i face puternici: votul. Mesajele celor doi vin în contextul în care din ce în ce mai mulţi români renunţă la un drept esenţial, acela de a vota, sătui de promisiuni sau pur şi simplu dezinteresaţi de clasa politică actuală. Pentru toţi aceştia, Gândul lansează săptămâna aceasta un proiect media inedit în România: `Vreau preşedinte`, în care oricine poate propune şi vota oameni de valoare care pot să schimbe România.

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax Social: Istoricul Neagu Djuvara, în 2014, într-un interviu pentru Gândul: CINE NU VOTEAZĂ ESTE LAŞ. De ce a devenit tineretul atât de scârbit de ţară?!


loading...
Istoricul Neagu Djuvara, în 2014, într-un interviu pentru Gândul: CINE NU VOTEAZĂ ESTE LAŞ. De ce a devenit tineretul atât de scârbit de ţară?! - Niciun comentariu
captcha
loading...