Marţi, 10 Ianuarie 2017, ora 15:25  |  Niciun comentariu  |  12 Vizualizări

Studiu istoric pentru transformarea parcării din spatele hotelului Aro în pietonal (Social)   Reprezentanții municipalității vor face un studiu istoric pentru reamenajarea parcării din spatele hotelului Aro. Spațiul a fost transformat parțial în pietonal, încă din toamnă, când asfaltul a fost înlocuit de piatră cubică. Proiectul a primit, însă, aviz nefavorabil din partea Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice din cadrul Direcţiei Judeţene de Cultură Braşov. Comisia a arătat atunci că Primăria Braşov a început lucrările înainte ca Direcţia Judeţeană de Cultură să emită avizul....

Citeste mai mult pe site-ul Brasovul Tau: Studiu istoric pentru transformarea parcării din spatele hotelului Aro în pietonal (Social)


loading...
Studiu istoric pentru transformarea parcării din spatele hotelului Aro în pietonal (Social) - Niciun comentariu
captcha
loading...